Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΦΑ ?

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΕΡΩΤΩΝΤΑΙ,ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΌ ΤΗ ΠΑΛΗΑ ΦΡΟΥΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ?
 
ΑΦΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΔΕ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΝ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ.)
 
-ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ?
 
 

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΗΜΕΝΕ..ΚΑΡΑΤΖΑ

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΗΜΕΝΕ ΚΑΡΑΤΖΑ ?

ΑΝ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΡΟΛΟΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΦΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ..ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΕς ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ.

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟ κ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ κ. ΓΚΙΑΤΗΣ (δε βαρέιθηκε να γυρίζει με τη ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ και να ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ, ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ?

ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΑΛΦΑ ΣΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΤΗς ΠΕΙΡΑΙΩΣ ? ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ?

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

έρχεται άσχημος χειμώνας

Με όλα αυτά τα δημοσιονομικά προβλήματα -που  απ΄ότι φαίνεται θα οδηγήσουν τη χώρα σε πτώχευση- η ΑΛΦΑ, βρίκσει μπροστά της όλα τα σωρευμένα ανεξώφλητα δάνεια που έδωσε σωρηδόν τα 6-7 τελευταία χρόνια, αλλά τα στελέχη της παραμένουν ακούνητα στις θέσεις τους, πλήν του Μαρίνου Γιαννόπουλου (έφυγε και πήγε στη Chipita !).
Τι θα γίνει πλέον τώρα, με μειωμένη ρευστότητα ?
Θα ξανακάνει αύξηση κεφαλαίου ? Δε γίνεται με τίποτα.Πληρώσαμε τη μετοχή 8€ στην αύξηση, τώρα έχει 4,25 και το Γενάρη 2011 θα έχειι 3€ .
Οσον αφορά το πάντραμα με τη Eurobank, είναι φαιδρή η κατάσταση, διότι δεν πρόπκειται να γίνει τίποτα.

Τι θα γίνει με τις επισφάλειες ?

Δώσαν-δώσαν δάνεια, τα τελευταία χρόνια, για να προλκάβουν τις ανταγωνίστριες τράπεζες (Eurobank,Marfin ) και τώρα τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμάζευτα.
-MIΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ? ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ?