Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΦΙΑΣΚΟ Η ΝΕΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

Σύμφωνα με την υπ αρ 83/18.11.10 ανακοίνωσή του, ο κ Γκιάτης προανήγγειλε μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ μεταρρύθμιση για τους ργαζόμενους μετά το 1993.
Ακολούθησε η Δ/νση Ανθρώπικου Δυναμικού (Κα ΚΟΝΙΔΑΡΗ ) με τη σχετική εφκύκλιο με αρ 284/19.11.10, με θέμα το ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΟ πρόγραμμα ομδικής ασφάλισης Προσωπικού, καθόρισε τις ρυθμίσεις, τους όρους και τις προϋποθέσεις για την ένταξη των εργαζομένων από 1.1.1993 στο νέο φορέα της ασφαλιστικής εταιρίας ΑΧΑ ΑΕ.
Μιλάμε για ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΕΦΑΠΑΞ ΤΗΣ  ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ και της ΚΟΝΙΔΑΡΗ.
-Με ποιά διαδικασία άραγε θα αναλάβουν να διευθετήσουν τις εισφορές από το ΤΑΥΤΕΚΩ  (ΤΑΠΙΛΤ ) και θα τις μεταφέρουν στην ΑΧΑ, οι ασφαλισμένοι της πρώην ΙΟΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ?
-Ποιοί είναι οι όροι - προϋποθέσεις και δεσμεύσεις της Τράπεζας στο ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Θα μας ξαναφάνε τα λεφτά Μας ?
Μιλήσαμε με τον αρμόδιο Υπουργό κ.Γ.<Κουτρουμάνη για το πρόβλημα αυτό και η απάντησή του  ήταν "Καμμία δυνατότητα δε δίνεται στους εν λόγω εσφαλισμένους ".
<για το λόγο αυτό ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΟΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΦΑ.
 
ΒΈΒΑΙΑ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΓΚΙΑΤΗ, ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ Ως ΑΝΕΥΘΥΝΟΥ - ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ., ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΝΙΔΑΡΗ.
(ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΑΘΗΝΑ-  Mail, syilte@otenet.gr / tel 210.32.50.692-5 /
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου