Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ALPHA BANK

Πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 2010 και άλλη μία …προαγωγική διαδικασία στη Τράπεζα !
Ολα τα επώνυμα στελέχη της τράπεζας, όχι μόνο διορίζουν το συγγενολόι τους, αλλά προωθούν και τη καριέρα αυτών.
Προωθούν άτομα-χωρίς φόντα, χωρίς κανένα πτυχίο-με μοναδικό κριτήριο τη συγγένεια.Φροντίζουν με στοργή τα μέλη της οικογένειάς τους, δίνοντας προαγωγές ώστε να έχουν όλα τα προν΄μια του Τραπεζικού Ιδρύματος και φυσικά καλύτερες αποδοχές..Αν κάποιος προσπαθήσεις να εντοπίσει την αξιοκρατία στην ALPHA BANK, …άδικος κόπος.
Ειναι σα να ψάχνεις ψίλους στ΄άχυρα !
«ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ»

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

Οσοι βρίκσεστε στο βαθμό του ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗ Α΄, έχετε valeur προαγωγής και αδικαιολόγητα παραλείπεστε από τις προαγωγικές κρίσεις.
Σας προτρέπουμε να προσφύγετε στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ προκειμένου να διεκδικήσετε το βαθμό του ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ , συγκρινόμενοι με το κύριο ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΤΣΗ, Αναπληρωτή Γραμματέα του Συλλόγου Προσωπκού της ALPHA BANK.
Συγκεκριμένα ο εν λόγω συνάδελφος κ. Λάτσης, Συνδικαλιστής προήχθη παράνομα με Valeur 1/1/2008, καθώς δεν εμφανίζεται το όνομά του στην αντίστοιχη Εγκύκλιο – Διοικητική Πράξη των προαγωγών του έτους 2008 και επομένως δεν προήχθη μα βάση τις Διατάξεις του Οργανισμού Προσωπικού, αλλά ούτε και σύμφωνα με τις ειδικές διατάξεις της ΟΤΟΕ Τραπεζών, περί  προαγωγών των Συνδικαλιστών.

Πάρα πολλές Δικαστικές αποφάσεις δικαίωσαν τους συναδέλφους μας
(βλέπε περιπτώσεις συναδέλφων Παναγ Παπαδόπουλου, Βασιλικής Παπαμάντζαρη, Κωνσταντίνας Μπουρλή, Γιώργου Δαρκαδάκη, Αθανάσιου Χατζημάρκου, Ζαχαρία Παπακωνσταντίνου, Αλέξανδρου Παπουτσή κλπ ).
Οι Δικηγόροι Σ.Σερμπέτης, Κων.Κατσακιώρης, και Ντέτα Πετρόγλου δικαίωσαν τους συναδέλφους στη Δικαιοσύνη και οι συνάδελφοι πήραν αναδρομικά τους βαθμούς και τις αποζημιώσεις τους !
.
- ΠΗΓΗ, από την εφημερίδα του Συλλόγου, βλέπε κατωτέρω.

Για πηροφορίες τηλ. Συλλόγου 210-32.50.692- 5,  21.11.279 Συλλόγου εργαζόμενων στην ALPHA BANK προερχομένων από την ΙΟΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, Διεύθυνση οδός Ευπόλιδος αρ 8 Αθήνα.
-

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.
-ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
-ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου